dissabte, 5 de juny del 2010

turbinegeneration: Projecte final

906090.

Aquest projecte consisteix en mostrar a la gent que el model de la societat actual es impossible. La societat d'avui en dia ha creat un model amb unes mides determinades, 906090, a partir de la diva Marylin Monroe. Aquesta dona va implantar aquest model, el qual encara és vigent. El problema de la societat es que s'ha accentuat i la pressió social és encara més forta.
Llavors nosaltres varem agafar aquest tema per fer l'exposició. Com a model de cos ideal, vam agafar un maniquí, màxim representant de cànon de bellesa. El projecte amb el maniquí va anar evolucionant i canviant progressivament amb el pas del temps. La paret, de color lila, també anava canviant, només hi va haver una cosa que va durar des de el primer fins el últims dia, les lletres 906090.
Desprès de tots aquest canvis en projecte va quedar de la següent manera: El maniquí envoltat de cintes mètriques de costurera; a la paret, com si fos una ombra, la figura d'un maniquí omplerta de fotografies d'anorèxiques. I finalment una tauleta petita amb una maqueta del projecte inicial.
Van haver-hi algunes coses fetes a últim moment que no van resultar les més adequades, però el més important d'aquest treball és el procés, la seva evolució.



Per saber més d'aquest projecte consulteu: http://www.turbinegeneration906090.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada